Pasirinkite puslapį

Naujienos

Tradiciškai prieš žiemos šventes Palangos senojoje gimnazijoje visą savaitę šurmuliavo kalėdinė nuotaika. Visą savaitę gimnazistai buvo įpareigoti rengtis pagal kiekvienos dienos skirtingą aprangos kodą.

Pirmąją prieššventinės savaitės dieną visi rinkosi apsirengę kaip įvairių profesijų atstovai, tad mokykloje vaikščiojo ir statybininkų, ir medikų, ir solidžių verslininkų ar profesionalių sportininkų. Antradienį teko ieškoti treningų, ko gero, lengviausias tekęs pasirinkimas mokiniams, bet kiek neįprastesnis pasirinkimas mokykloje mokytojams. Trečiadienį visi puošėsi kalėdiškai, tad netrūko spalvotų megztinių, kojinių bei kitų aprangos detalių. O ketvirtadienį mokiniai vietoj kuprinių čiupo į rankas kitus daiktus, kuriuose susidėjo vadovėlius ir sąsiuvinius. Tad vaikščiojo pasičiupę ir paprastus maišelius, ir lagaminus, buvo ir pagalvių, įvairiausių dėžučių, – išmanumo nepritrūko. Paskutinė savaitės diena prieš atostogas – pižamadienis. Jau tradicija tapęs renginys. Visi ieškojo spintose pižamų, tinkamų vaikščioti mokyklos koridoriuose.

Šventinė savaitė atskleidė, kad mokiniams kūrybiškumo ir noro gyventi linksmiau netrūksta. Jie demonstravo kūrybiškumą, išradingumą, dėl kurio dažniau norėjosi visiems šypsotis.