Pasirinkite puslapį

Naujienos

Sporto šventė „Palangos pajūris – Palangos vaikams“ sugrįžo į Palangos senosios gimnazijos bendruomenę. Ji minėta vos prasidėjus mokslo metams.

Rugsėjo antrąją Baltijos krantas ties Palangos gelbėjimo stotimi vos talpino visą gimnazijos bendruomenę. Tai lyg pirmasis savo mokyklos pasveikinimas šimtmečio proga. Per 400 gimnazistų ir per tris dešimtis mokytojų rungėsi paplūdimio tinklinio, futbolo, „Palestros“ bėgimo, svorio metimo, smėlio pilių statymo rungtyse. Simboliška, kad didžioji dauguma komandų buvo mišrios – pirmokai, antrokai, abiturientai. Ne tik dalyvių puiki nuotaika, bet ir geras oras padėjo tęsti puikią tradiciją – sporto šventę. Susirinkome pajūryje jau 16 kartą.

Visų rungčių dalyviai apdovanoti asmeniniais sportiniais ir mokykliniais prizais. Šventę vainikavo virvės traukimas tarp klasių. Lyg naujai „iškeptas“ IB, IC klasių kolektyvas kartu su savo auklėtoja Toma Mackevičiene puikiai parodė, jog ir naujokai Palangos senojoje gimnazijoje jaučiasi šeimininkais. Į kolektyvo kraitelę pateko sportiškiausio kolektyvo taurė.

Palangos senosios gimnazijos sportuojanti bendruomenė sveikina visus Palangos moksleivius su prasidėjusiu darbingu, rezultatyviu ir sportišku rudeniu.

Dalia Rakauskienė

Fizinio ugdymo mokytoja ekspertė