Pasirinkite puslapį

Naujienos

Gavėnios laikotarpiu vyko regioninis 8-10 klasių moksleivių kūrybos konkursas
„Aš ir šiandienos Galijotas“, kurį organizavo Palangos dekanato tikybos mokytojai. Konkurso tikslas – skatinti mokinių, pedagogų iniciatyvumą, kūrybiškumą, aktyvumą puoselėjant bendražmogiškas vertybes, siekiant geriau pažinti save bei iššūkius, su kuriais susiduriame šiame laikmetyje, ir rasti būdus, kaip tuos iššūkius kūrybiškai įveikti.  Siekta pagilinti žinias apie Dovydo ir Galijoto istoriją ją pritaikant sau. Konkurse dalyvavo Kretingos VšĮ Pranciškonų gimnazija, Darbėnų gimnazija, Palangos senoji gimnazija ir Kretingos M. Daujoto progimnazija. Dalyviai remdamiesi savo asmenine patirtimi metė sau iššūkį, kurį pasiryžo įveikti, ir video siužete užfiksavo bei apibendrino, kaip sekėsi tai įvykdyti. Sveikiname gimnazistes, įveikusias sau iškeltus iššūkius ir laimėjusias prizines vietas bei nominacijas šiame kūrybiniame konkurse! Konkursui mokines ruošė tikybos mokytoja Toma Mackevičienė.

Rūta Miščikaitė, IC –  II vieta

Akvilė Anužytė, ID  – III vieta

Domilė Panovaitė ir Arminta Bilinskytė-Milkovičiūtė iš ID klasės pelnė nominaciją už drąsiausią sprendimą ir Kretingos bažnyčios klebono simpatijos prizą.

Ugnė Bertašiūtė iš IIB klasės pelnė nominaciją už kūrybiškiausią darbo pateikimą.

Šarlotė Ottesen (IID klasė) gavo padėką už dalyvavimą.

Visi dalyviai buvo apdovanoti Telšių vyskupijos jaunimo centro, Palangos dekanato dekano ir Kretingos bažnyčios klebono įsteigtais prizais.

Aistė Daugytė, IIIC klasė